Hervomde Vrouwenvereniging Paloppo


 Vrouwenvereniging Paloppo is opgericht in 1955, genoemd naar de eerste zendingsgemeente in Indonesië. De vereniging telt ruim 40 leden van alle leeftijden.

 

Eén keer in de 14 dagen, van september tot april, komen we bij elkaar. We behandelen elk seizoen 10 Bijbelstudies.  Daarnaast hebben we een keer een spreker/spreekster, en een kerst- en paasavond. De verenigingsavonden worden gehouden in de Dorpskerk in gebouw Hebron, we beginnen om 20.00 uur en we eindigen om 22.00 uur

De Bijbelstudies behandelen we vanuit het blad ”De Hervormde Vrouw”, dat ons wordt aangereikt door de Hervormde Vrouwenbond. De Bijbelstudies die we dit seizoen hopen te behandelen, gaan over het leven van Johannes de Doper. De Bijbelstudies worden dit seizoen geschreven door Ds. J.A.C. Olie uit Genemuiden

 

Verder  organiseren we samen met de werkgroep GZB/IZB de jaarlijkse verkoopdag en wordt er aan het eind van het seizoen door de leden een uitstapje georganiseerd.

We willen u van harte uitnodigen om onze avonden bij te wonen en te ervaren hoe fijn het is om als vrouwen van de gemeente met elkaar de bijbel te bestuderen.

 

Contactgegevens

Pres.   Secretaris
  Penningmeester  
Mevr. W. Wolters-de Mik  
mevr. H. Boers-Kromhof
  Mevr. D. Dekker-Boers  
tel. 0546-577781   Tel: 0546-576441   Tel.: 0546 565229  
  wdwolters@woltersgen.nl   jboers0205@gmail.com    

 

Klik hier voor het hele jaarprogramma