Een gouden vrijwilliger

Heel veel vrijwilligers werken mee in de kerk en samen bouwen we zo met de aan ons gegeven gaven aan Gods koninkrijk.
We zijn het ook niet zo gewoon om vrijwilligers in het zonnetje te zetten, maar onze kosters vonden het in dit geval nodig...
Het betreft hier onze super vrijwilliger, Gerrit Aaftink, als sinds sept 2005 is hij 3 a 4 dagen in de kerk en Hebron aanwezig om te klussen en de kosters te ondersteunen met al hun werkzaamheden
Stofzuigen, zalen klaarzetten, schilderen, timmeren, noem maar op.
natuurlijk komt hij ook voor een stuk gezelligheid en een bakkie koffie, maar dat mag dan ook.
En vandaag was het de dag dat hij zijn 12 1/2 jarig vrijwilligers jubileum vierde.
Vanmorgen (15 mei) werd hij dan ook door de kosters verrast met koffie en gebak, een paar flessen wijn en een mooi fotoboek.
Hij stond ook even met zijn mond vol tanden toen hij in een versierde hal en onder gezang werd binnengehaald door onze kosters.
Gerrit, namens de kosters, en ook namens de hele kerk, bedankt voor de afgelopen 12 1/2 jaar en we hopen dat er nog vele jaren mogen volgen.