Bevrijdingsconcert 5 mei 2018

Viert u de vrijheid met ons mee? Op Bevrijdingsdag, 5 mei a.s. is er namelijk weer een feestelijk bevrijdingsconcert in de Dorpskerk in Wierden. De organisten Gerard Bartels, Marco Borkent en Jan-Willem Timmerman zullen een afwisselend programma op het orgel ten gehore brengen. Er worden werken gespeeld van diverse componisten. Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid voor samenzang.

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is vrij, na afloop wordt een collecte gehouden voor stichting Kimon. Allen hartelijk welkom!

Gezocht schoonmakers pastorie Ds Donken.

Voor a.s. donderdag 19 april zijn we nog op zoek naar mensen die de pastorie aan  Het Loo 15 van de Fam. Donken willen helpen schoonmaken.

We hopen om 9 uur te beginnen, vele handen maken licht werk!

Vrijdag 20 april komt de verhuiswagen uit Renswoude.

Reacties graag voor woensdag a.s.  door een berichtje te sturen aan Paul Smelt  via 06-13046208 of via mail gpjsmelt@gmail.com

Als u de weg naar de pastorie niet weet klik dan hier

Kinderclub Wierden in blad Clik

Afgelopen woensdag was Jorien Beunk, medewerker van de HGJB bij ons op de kinderclub op bezoek.

Zij zit in de redactie van het clubblad 'Clik' en heeft van alles verteld over hoe zo'n blad gemaakt wordt.

We mochten zelf even voor redacteur spelen en het blad inrichten.

Aan het eind van de middag heeft ze een mooie groepsfoto gemaakt.

In augustus, voor de start van het nieuwe seizoen, komt er een nieuwe 'Clik' uit en wij komen daar in te staan met onze kinderclub.

Een mooie foto met tekst erbij wat onze kinderclub nu zo leuk en gezellig maakt.

Paasmiddag ouderen

Afgelopen week was er weer de jaarlijkse paasmiddag voor ouderen in Hebron georganiseerd door de bezoekcommissie is samenwerking met de diaconie. Er was een viering in de kerkzaal met een korte paasmeditatie door ds Smink. Ook was er vooraf en na afloop een gezellig samenzijn in Hebron.

Als u hier klikt ziet u de foto's

Een feestelijke dienst

Vanmorgen een feestelijke dienst in de Dorpskerk, vijf jonge gemeenteleden, Geloofsleerlingen noemde ds Smink ze deden belijdenis van hun geloof.
Het was een mooie dienst met medewerking van onze eigen praiseband en de muzikale orgelbegeleiding van onze organist Jan Willem Timmerman.
Na afloop van de dienst waren er natuurlijk felicitaties en bemoedigende zegenwensen van vele gemeenteleden.
Linda, Sophie, Gerlin, Sander en Lisanne, hartelijk welkom als belijdend lid van onze kerk en van Harte Gods zegen toegewenst.

Lijdenssamenkomsten

Ook deze week zijn er weer de lijdenssamenkomsten in de Dorpskerk.
Vier avonden willen we samen met de gemeente ons voorbereiden op de kruisdood van de Here Jezus.
En dan op goede vrijdag Zijn sterven gedenken.
Een week van bezinning, en voorbereiding en zoals gewoonelijk liggen dan alle vergadringen stil.
U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur in de Dorpskerk.
De vieringen zijn ook te volgen via de kerk TV.

Als u hier klikt ziet u het programma voor elke avond.