Vakantie Bijbel Club 2017

VAKANTIE BIJBELCLUB 2017

Heb je zin in een paar dagen plezier en gezelligheid? Houd dan in ieder geval de laatste week van je schoolvakantie vrij!!

Want je kunt de vakantie super leuk afsluiten met de Vakantie Bijbel Club! Kom jij ook?!?!

Het thema dit jaar is (T)op Survival

Je wilt weten wanneer en waar?

Het is dit jaar op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 augustus bij de Dorpskerk (Burg. J.C. v.d. Bergplein 3 in Wierden). Op zondag 3 september is er om 10.45 uur een afsluitende VBC-dienst in de Dorpskerk.

Oh je wilt weten wat we gaan doen?

Nou, we gaan samen luisteren naar een bijbelverhaal, zingen, knutselen, lol maken en nog veel meer. Als je 8 jaar of ouder bent, is er dinsdag- en woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur ook nog houtdorp bij de Taborkerk (Jacobsonstraat 8A in Wierden).

Wie mag er komen?

Alle kinderen die op de basisschool zitten. Dus neem gerust een vriendje, vriendinnetje, buurjongetje of buurmeisje mee. Want dat vinden we super gezellig en dan kunnen we met z’n allen (t)op survival!

Waarom de Vakantie Bijbel Club

Wat we deze dagen vooral proberen is om kinderen in aanraking te brengen met God en Jezus door te laten zien en horen wat Hij voor ons betekent en wat de Bijbel ons over Hem vertelt.
Alle onderdelen, zoals zingen, vertellen, bidden, knutselen en spelletjes zijn aan de hand van een thema daarop gericht. We bidden en verlangen, dat de kinderen (en hun ouders) hierdoor God (beter) leren kennen.

Programma 2017

Elke ochtend kun je je inschrijven vanaf 9.30 uur. En de entree is GRATIS!!!
Een vrijwillige bijdrage om de onkosten te bestrijden is natuurlijk van harte welkom!
(Bij elke groep staat hiervoor een speciale "collecte"bus)

Dinsdag 29 augustus 2017
9.45 - 12.00 uur in de Dorpskerk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
13.45 - 15.45 uur in de Dorpskerk voor kinderen van 4 t/m 7 jaar
13.30 - 16.00 uur houtdorp bij de Taborkerk voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Woensdag 30 augustus 2017
9.45 - 12.00 uur in de Dorpskerk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
13.45 - 15.45 uur in de Dorpskerk voor kinderen van 4 t/m 7 jaar
13.30 - 16.00 uur houtdorp bij de Taborkerk voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Er is ook een inloopavond op woensdag 30 augustus van 18.30 tot 20.30 uur bij de Dorpskerk en bij het houtdorp (Taborkerk)
Neem gerust je papa, mama, opa, oma, buren of wie dan ook mee, om te laten zien wat je al hebt gedaan en geleerd.

Donderdag 31 augustus 2017

9.45 - 12.15 uur in de Dorpskerk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
We sluiten de morgen af met een heerlijk broodje knakworst!

Zondag 3 september 2017
Om 10.45 uur is er een VBC-dienst in de Dorpskerk (burg. J.C. van den Bergplein 3).
Hier is iedereen ook van harte welkom! Voor kinderen tot 4 jaar is er oppas aanwezig.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar:
www.vbcwierden.nl of kijk op onze facebookpagina: VBCWierden

Het organiseren van deze VBC-dagen kan de leiding natuurlijk niet alleen!
Daarvoor is de hulp nodig van enthousiaste mensen (hoeven niet alleen vrouwen te zijn!!) Ben jij of bent u tussen de 14 en 99 jaar én lijkt het u/jou leuk om ook te helpen, dan kunt u contact opnemen met ons.

We zijn dringend op zoek naar mensen die:

Knutselen met de kinderen

Ranja schenken

Helpen bij de spelletjesmiddag

Kinderen begeleiden die extra aandacht nodig hebben

Helpen bij het houtdorp

En nog veel meer

Alle hulp is welkom, ook al is het maar voor één dagdeel!

Tijdens de VBC-dagen is er ’s morgens oppas voor de kinderen van de leiding aanwezig!

Meer informatie of meehelpen? Kijk op www.vbcwierden.nl, op onze facebookpagina of neem contact op met één van onderstaande personen of stuur een mail naar vbcwierden@gmail.com.

Nicole Hammers

Email: beverdam_nicole @hotmail.com