Gemeenteweekend

Jaarlijks wordt er in september het Gemeenteweekend georganiseerd.

De doelstelling voor het gemeenteweekend is:  Samen gemeente zijn op een ontspannen manier.

Nevendoelstelling is om een leuke start te maken met het Winterseizoen.

Op de zaterdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, klein en groot.  ’s Middags is er een fietspuzzeltocht en zijn er spelletjes of is er een creatieve activiteit in de vorm van bijv. bloemschikken.

Aan het eind van de middag is er een barbecue en wordt er afgesloten met een sing-in in de kerk, die begeleid wordt door de praise band of het orgel.

De locatie voor deze activiteiten is de Taborkerk of de kerk Hoge Hexel.

Op de zondag is er ’s morgens in alle kerken een dienst en  koffie drinken na kerktijd, eventueel met een preekbespreking. ’s Middags is er kuieren voor kerktijd, een wandeltocht van ongeveer een uur waarbij met elkaar over stellingen kan worden gepraat. Aansluitend is er een thema dienst. Na afloop van de themadienst is er koffie en broodjes voor iedereen.

Deze activiteiten worden jaarlijks georganiseerd door de Gemeenteweekend commissie. Bovenstaand programma is globaal, en wordt in het voorjaar/zomer definitief voor het jaar bekend gemaakt via het kerkblad, de website en flyers in de kerk.

Contactpersonen van het Gemeenteweekend zijn:

Freek Nijhof/Lammert Wessels

Duo -Voorzitters